Μπιφτεκια γεμιστα με τυρι

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μπιφτεκια γεμιστα με τυρι


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
200γρ. κεφαλογραβιερα η ρεγκατο κομμενο σε μπαστουνακια
1κιλό κιμα μοσχαρισιο και χοιρινο αναμεικτο
2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
2 αυγά
4φέτες ψωμι μπαγιατικο μουσκεμενο σε νερο και στυμμενο καλα
λίγομαιντανο ψιλοκομμενο
1⁄2φλιτζάνι του τσαγιού ελαιολαδο
αλάτι
πιπέρι
για το γαρνιρισμα
100γρ. καπνιστο ρεγκατο σε ροδελες
50γρ. βουτυρο
3 πατατες βρασμενες κομμενες σε ροδελες
αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Ανακατευετε τον κιμα με το ψωμι, τα 2/3 απο το λαδι και τα κρεμμυδια μεχρι να ενωθουν τα υλικα.
Προσθετετε τα αυγα, το μαιντανο, το αλατι και το πιπερι.
Αφηνετε το μειγμα στο ψυγειο 1-2 ωρες.
Πλαθετε τα μπιφτεκια και τα γεμιζετε με τα μπαστουνακια της κεφαλογραβιερας η του ρεγκατο.
Αλειφετε με το υπολοιπο λαδι ενα ταψι, τοποθετειτε τα μπιφτεκια το ενα διπλα στο αλλο και τα ψηνετε στους 200βαθμους, 35'.
Βαζετε πανω στα μπιφτεκια τις ροδελες πατατας και του τυριου, το βουτυρο, το αλατι και το πιπερι και ψηνετε 5'-6', στους 200βαθμους, μεχρι να λιωσει το τυρι.
Σερβιρετε αμεσως.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου