Μπριζολες μοσχαρισιες

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μπριζολες μοσχαρισιες


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
3κομμάτια τρυφερου και σιτεμενου κρεατος βοδιου απο την αργεντινη η 3 μοσχαρισιες μπριζολες απο το χασαπη της γειτονιας
λίγολάδι
για τη γαρνιτουρα:
1 πατατα ψητη
λίγηsauce γιαουρτι
σκορδοβουτυρο
αρωματικα χορτα

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Λαδωνουμε τη σχαρα με ενα πινελο, και τοποθετουμε πανω της τα 3 κομματια κρεατος. Η rare steak, ειναι ετοιμη πρωτη καθως την ψηνουμε και απο τις 2 μεριες προσεχοντας να μην χασει καθολου απο τους χυμους της. Στην συνεχεια μπορουμε να βγαλουμε απο τη φωτια την medium steak. Η well done steak παραμενει στη φωτια την περισσοτερη ωρα.

Σερβιρουμε την καθε μπριζολα ξεχωριστα, γαρνιροντας με πατατα ψητη κομμενη στη μεση την οποια περιχυνουμε με τη sauce γιαουρτιου. Στο υπολοιπο του πιατου βαζουμε το σκορδοβουτυρο και τελος στολιζουμε με αρωματικα χορτα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου