Συκωτι τηγανια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για συκωτι τηγανια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
350γραμ. συκωτακια
1φλιτζάνι σαλτσα ντοματα
1κουτ. γλυκου ζαχαρη
1ποτήρι κόκκινο κρασί
πιπέρι
λίγομαιντανο
λίγοδυοσμο
ελαιολαδο
λίγοσκορδο
1φέτα τυρί φέτα

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Βαζουμε το λαδι σε ενα τηγανι και το συκωτι για να τσιγαριστει. Δεν αφηνουμε το λαδι να καψει , αλλα ριχνουμε κατευθειαν το συκωτι για να μην πιασει κρουστα. Οταν το κρεας παρει χρωμα, περιπου 4-5 λεπτα, αφαιρουμε το λαδι απο το τηγανι, για να μην γινει πολυ βαρυ το φαγητο.

Στη συνεχεια σβηνουμε με το κρασι και προσθετουμε την σαλτσα ντοματα με την ζαχαρη για να μην ξινισει η τηγανια. Ριχνουμε αλατι, πιπερι, λιγο σκορδο και τελος το μαιντανο και λιγο δυοσμο. Αφηνουμε στην φωτια για 5-6 λεπτα, ωσπου να δεσει η σαλτσα.

Σβηνουμε την φωτια και χοντροτριβουμε πανω στην τηγανια το τυρι φετα.

Στο σερβιρισμα πουδραρουμε το πιατο με μαιντανο.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου