Καπνιστο χοιρινο με λαρδι και κρεμμυδια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για καπνιστο χοιρινο με λαρδι και κρεμμυδια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1κιλό χοιρινο καπνιστο χωρις κοκαλο, κομμενο σε μεριδες
200γρ. λαρδι η μπεικον
6 κρεμμυδια κοκκινα
3κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο
200γρ. τυρι καπνιστο
50γρ. βουτυρο
4κουταλιές της σούπας ξίδι
4μεγάλα πατατες κομμενες σε πολυ κομματια
400γρ. λαχανο χοντροκομμενο
αλάτι
πιπερι φρεσκοτριμμενο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Καθαριζετε τα κρεμμυδια και τα κοβετε σε μεγαλα κομματια.
Σε ενα βαθυ τηγανι ζεσταινετε το βουτυρο μαζι με το ηλιελαιο και σοταρετε το καπνιστο χοιρινο μεχρι να ροδισει.
Το βγαζετε απο το τηγανι και ριχνετε τις πατατες, τα κρεμμυδια, το λαχανο και το λαρδι η το μπεικον.
Τα ροδιζετε και αυτα και τα σβηνετε με το ξιδι. Βραζετε 3'-4'.
Μεταφερετε το χοιρινο σε πυριμαχο ταψι και απο πανω απλωνετε το καπνιστο τυρι σε φετακια.
Προσθετετε κατοπιν το μειγμα με τα κρεμμυδια, το λαρδι και τις πατατες και αλατοπιπερωνετε.
Σκεπαζετε το φαγητο με αλουμινοχαρτο και ψηνετε στο φουρνο στους 160-170βαθμους, 1 1/2 ωρα, μεχρι να λιωσουν τα κρεμμυδια και να μαλακωσουν πολυ οι πατατες.
Σερβιρετε το φαγητο με πρασινη σαλατα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου