Πλιγουρι με καβουρμα (ποντος)

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για πλιγουρι με καβουρμα (ποντος)


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1⁄2κιλό πλιγούρι
1⁄2κιλό καβουρμα (χοιρινο βρασμενο, κατεψυγμενο)
2κούπες σάλτσα ντομάτας
1ματσάκι μαιντανο
1κουτ. σούπας αποξηραμενα λαχανικα σε σκονη
1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
αλάτι
ριγανη
νερό
ελαιολαδο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Σε ενα βαθυ τηγανι, τσιγαριζουμε το κρεμμυδι στο ελαιολαδο. Αμεσως μετα ριχνουμε την σαλτσα ντοματα και νερο με το ματι. Μολις παρει βραση προσθετουμε το πλιγουρι, τα μπαχαρικα και το μαιντανο ψιλοκομμενο. Αφηνουμε στην φωτια για 5 λεπτα περιπου και στη συνεχεια βαζουμε και τον καβουρμα. Αφηνουμε στη φωτια μεχρι να ρουφηξει τα υγρα του και το φαγητο ειναι ετοιμο.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου