Λαγος με σκορδαλια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για λαγος με σκορδαλια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
λαγος
1κούπα περιπου λαδι
ξυδι
αλάτι
πιπέρι
σκορδαλια

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Προετοιμασια
Αφου πλυνουμε καλα τον λαγο ετοιμαζουμε ενα μειγμα με νερο και ξυδι (σε αναλογια 1 κουπα ξυδι 2 κουπες νερο) και τον αφηνουμε μεσα για 2 ωρες (το μειγμα να καλυπτει τελειως τον λαγο).
Ετοιμασια

Αλατοπιπερωνουμε τον λαγο και τον βαζουμε σε ενα ταψι, ριχνουμε το λαδι και 1 κουπα νερο.
Ψηνουμε για μια ωρα περιπου σε μετριο φουρνο ριχνοντας πανω στον λαγο με ενα κουταλι απο την σαλτσα του ταψιου.
Στην συνεχεια κοβουμε τον λαγο σε μεριδες, προσθετουμε 1/2 κουπα ξυδι και 1/2 κουπα ζεστο νερο στο ταψι και ριχνουμε τα κομματια του λαγου.
Ψηνουμε για μια ωρα ακομη.
Καθως ο λαγος ψηνεται ετοιμαζουμε την σκορδαλια.
Μολις περασουν οι δυο ωρες και ο λαγος εχει μαλακωσει σκεπαζουμε τα κομματια με σκορδαλια και βαζουμε παλι το ταψι στο φουρνο για 10 λεπτα περιπου



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου