Σουφλε με κολοκυθι και πιπερια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για σουφλε με κολοκυθι και πιπερια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΟρεκτικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1κιλό κολοκύθια
ελαιολαδο
4 κόκκινες πιπεριές
400γρ τυρι σε κρεμα ιστραγγισμενο η ανθοτυρο)
5 αυγά
50γρ τριμμένο τυρί
100ml ανθογαλα ιλιπαρα 15%)
μοσχοκαρυδο μυρωδικα
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Κοψτε τα κολοκυθια κατα μηκος σε τρια κομματια και βραστε τα στον ατμο για 20 λεπτα κατοπιν αφηστε τα να στεγνωσουν σε ενα σουρωτηρι, ετσι ωστε να χασουν οσο το δυνατο περισσοτερο νερο. Αν θελετε μπορειτε να αφαιρεσετε λιγο απο το εσωτερικο των κολοκυθιων
για να στεγνωσουν καλυτερα.
Κοψτε τις πιπεριες στην μεση και αφαιρεστε τα κουκουτσια. Ψηστε τις πιπεριες για λινο στο φουρνο μεχρι να ξεφλουδισουν.

Χτυπηστε τα αυγα με το τυρι σε κρεμα, το μοσχοκαρυδο, τα μυρωδικα και το ανθογαλο
προσθεστε αλατι και πιπερι. .

Λαδωστε ενα ταψι και στρωστε μεσα τα λαχανικα. Περιχυστε τα με το μειγμα και προσθεστε το τριμμενο τυρι.

Ψηστε σε προθερμασμενο φουρνο για 45 λεπτα στους 130 C.
Αφηστε να κρυωσει και τοποθετηστε το στο ψυγειo για 6 ωρες.
Αφαιρεστε το απο το ταψι, κοψτε σε ψετες και σερβιρετε πανω σε σαλατα με λιγο ελαιολαδο



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου