Μανιταροσουπα με κρεμα σογιας

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μανιταροσουπα με κρεμα σογιας


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΣαλατες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
500γρ μανιταρια
3 κρεμμυδια φρεσκα κομμενα σε λεπτεσ φετεσ
1 κρεμμυδι κομενο σε λεπτεσ φετεσ
200ml κρεμα σογιασ
1κύβος ζωμός κότας
ελαιολαδο
αλατι ,πιπερι, καρυ
1μεγάλο ματσακι μαιντανο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΛΑΤΙ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ.

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ 1/4 ΤΟΥ ΛΙΤΡΟΥ ΑΠΟ ΖΩΜΟ ΚΟΤΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 5-10 ΛΕΠΤΑ.

ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 4-5 ΛΕΠΤΑ.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΖΩΜΟ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΡΥ.
ΓΑΡΝΙΡΕΤΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΗ.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου