Αυγα καντον

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για αυγα καντον


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
12 αυγά
100γρ. ρυζι
100γρ ζαμπόν
100γρ μπιζελια
100γρ. γαριδες
20γρ. καρι σε σκονη
1 κρεμμύδι
30γρ. βουτυρο
σαλτσα σογιας σκουροχρωμη
ελαιολαδο η σπορελαιο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Ζεματιστε τα μπιζελια και τις γαριδες, χωριστα σε αλατισμενο νερο. Βραστε 10 αυγα( για 7 λεπτα) και ζεματιστε το ρυζι σε νερο με λιγο αλατι. Αρωματιστε το με καρι, ανακατωνοντας καλα.
Αφηστε το για λιγο, στραγγιστε και διατηρηστε το ζεστο. Χτυπηστε τα υπολοιπα αυγα σε ενα μπολ με λιγο αλατοπιπερο. Λιωστε το βουτυρο σ ενα τηγανακι, ριξτε τα χτυπημενα αυγα και ψηστε την ομελετα καλα και απο τις δυο πλευρες.
Τριψτε το κρεμμυδι και σοταρετε το με 3-4 κουταλιες λαδι. Προσθεστε το ρυζι, το ζαμπον, την ομελετα κομμενη σε λωριδες, τις γαριδες, τα μισα μπιζελια, αλατι και μια σταγονα σαλτσα σογιας. Ανακατωστε καλα τα υλικα και αφηστε τα 15 λεπτα, σβηνοντας τη φωτια.
Κοψτε τα βρασμενα αυγα στη μεση αφαιρεστε τον κροκο και γεμιστε τα. Γαρνιρετε τα με τα υπολοιπα μπιζελια.
Σερβιρετε αυτο το εξωτικο ορεκτικο πασπαλιζοντας με τους θρυμματισμενους κροκους και ραντιζοντας με σαλτσα σογιας



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου