Γλυκοξινο χοιρινο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Πολύ νόστιμο!


Γλυκοξινο χοιρινο

Περίληψη συνταγης

Χρόνος1 ώρα
Κατηγορίες ΣυνταγηςΚρεατικα
Δυσκολία συνταγηςΕύκολες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
500γρ. χοιρινο κρεας ( χωρίς κόκαλο)
1τεμ. κόκκινη γλυκιά πιπεριά
1τεμ. μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1τεμ. σκελίδα σκόρδο τριμμένο
1κουτί μικρή κονσέρβα ανανά
4κουτ. της σούπας ντοματοπελτέ
4κουτ. της σούπας σογια σος
1κουτ. της σούπας κορν φλάουρ
2κουτ. της σούπας ξυδι μπαλσαμικο
1κουτ. της σούπας καστανή ζάχαρη
1κουτ. της σούπας ελαιολαδο
κορν φλάουρ και λάδι για το τηγάνισμα του κρέατος

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

  1. Κόβετε το κρέας σε μικρούς κύβους. Καθαρίζετε και κόβετε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε μικρότερα τετράγωνα κομμάτια, όλα στο ίδιο μέγεθος.
  2. Αλατίζετε το κρέας και το περνάτε από το κορν φλάουρ για να καλυφθεί από όλες τις πλευρές. Ζεσταίνετε το λάδι για τηγάνισμα και τηγανίζετε τα κομμάτια του χοιρινού. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο. Τα αφήνετε σε δυνατή φωτιά για αρκετά λεπτά και τα ανακατεύετε για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
  3. Ανοίγετε την κονσέρβα του ανανά, κόβετε 3 φέτες σε μικρότερα κομμάτια και μετράτε μισό φλιτζάνι από το σιρόπι της κονσέρβας.
  4. Τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με τα σοταρισμένα λαχανικά και προσθέτετε το τηγανισμένο κρέας, τη σόγια σος, τον ντοματοπελτέ, τη ζάχαρη και το ξύδι μπαλσάμικο και τα αφήνετε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά για 25-30 λεπτά. Ανακατεύετε κατά διαστήματα για να μην κολλήσει το φαγητό και προσθέτετε λίγο βραστό νερό αν μειωθεί η σάλτσα.
  5. Ανακατεύετε το κορν φλάουρ με 2 κουταλιές νερό και το ρίχνετε στο φαγητό.
  6. Ανακατεύετε για λίγα λεπτά σε μέτρια φωτιά και σερβίρετε.


Εικόνα sosina21

Mollis to ekana kai einai nostimotato!!! evxaristw polu!!!

 
Εικόνα mmarou

Good luck!

 

Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου