Συνταγη για πρασοπιτα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Για οσους δε τρωνε το πρασσο ευκολα γρηγορα γευστικα.


Περίληψη συνταγης

Χρόνος20 λεπτά
Κατηγορίες ΣυνταγηςΠιτες
Δυσκολία συνταγηςΕύκολες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1πακετο φυλλα κρουστας ή σφολιατας (αναλογα τις προτημισεις)
3 πρασσα
200γραμμάρια γκουντα
1250γραμμαριων Κρεμα γαλακτος
λάδι
αλατι-πιπερι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

  1. Αλειφουμε το ταψι με λαδι,στρωνουμε το φυλλο ή τα φυλλα κρουστας(τα οποια 10 κατω 10 πανω και ραντιζουμε με νερο στη καθε σειρα) το αφηνουμε στην ακρη και ετοιμαζουμε τη γεμιση.
  2. Πλενουμε τα πρασσα και τα ψιλοκοβουμε.
  3. Τα ριχνουμε σε ενα τηγανι με λιγο λαδι οσοτου μαραθουν επειτα μια πρεζα αλατι-πιπερι και το γκουντα ανακατευουμε ριχνοντας παραλληλα την κρεμα γαλακτος.
  4. Αδειαζουμε τη γεμιση στο ταψι την στρωνουμε καλα τελος βαζουμε το φυλλο ραντιζουμε με νερο και χαράζουμε τα κομματια.
  5. Ψηνουμε στους 180 για 45 λεπτα.


Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου