Ισλι (κρητη)

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για ισλι (κρητη)


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα Χριστουγεννιατικες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1200γρ αλευρι
400ml ελαιολαδο
100γρ ζαχαρη
200ml χυμό πορτοκαλιού
1κουταλάκι του γλυκού σόδα
1κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
λίγοκονιακ
ξυσμα ενος πορτοκαλιου

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Χτυπαμε το λαδι με τη ζαχαρη μεχρι να αφρατεψει. Προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα με τελευταιο το αλευρι. Πλαθουμε σε τριγωνα σχηματα και κανουμε μια τρυπουλα στη μεση. Ανακατευουμε τα καρυδια με τη κανελα και τη ζαχαρη. Γεμιζουμε με καρυδια και ψηνουμε στους 180C για 25 λεπτα. Ετοιμαζουμε ενα σιροπι και σιροπιαζουμε με ζεστο σιροπι τα κρυα ισλι η αντιστροφα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου