Σαλαμι ψυγειου - κορμος

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για σαλαμι ψυγειου - κορμος


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα
Δυσκολία συνταγηςΕύκολες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
250γραμ. μαργαρίνη
2κουταλιές της σούπας κακαο
3 κρόκους αυγών
3κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
λικέρ
τρουφα σοκολατας

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Χτυπαμε τους κροκους αυγων με την αχνη ζαχαρη. Προσθετουμε τη μαργαρινη και το κακαο και ανακατευουμε μεχρι να γινει αφρατη η κρεμα. Σπαμε σε κομματακια τα μπισκοτα, τα βρεχουμε στο λικερ (οχι να μουλιασουν) και τα ανακατευουμε με την κρεμα. Τοποθετουμε το μειγμα σε αλουμινοχαρτο η σε μενβρανη και τυλιγουμε το σε ρολο. Το βαζουμε στην καταψυξη να παγωσει. Την πρωτη φορα που θα το βγαλουμε για να κερασουμε η . . . να φαμε, αφηνουμε λιγο εκτος καταψυξης τον κορμο να υγρασιασει εξωτερικα και μονο. Ετσι πιο ευκολα θα κολλησει η τρουφα για το γαρνιρισμα του. Κοβουμε οσες φετες θελουμε και τον υπολοιπο στην καταψυξη. Αν ειναι για αμεση καταναλωση, μερες που ειναι, τον τοποθετουμε στο ψυγειο.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου