Παστα φλωρα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για παστα φλωρα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
130γρ. βουτυρο
240γρ. ζαχαρη
3 αυγά
1 κ.κ. σοδα
500γρ. αλευρι
βουτυρο και τριμμενη φρυγανια για τα ταψακια
6κ. σ. μαρμελαδα βατομουρο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Χτυπηστε το βουτυρο μεχρι να ασπρισει. Προσθεστε τη ζαχαρη, τα αυγα, τη σοδα και το αλευρι και ζυμωστε καλα. Βουτυρωστε και πασπαλιστε με φρυγανια 2 ταψακια διαμετρου 26 εκατοστων. Απλωστε μια λεπτη στρωση ζυμη και κατοπιν μια στρωση μαρμελαδα. Πλαστε βεργες παχους 1 εκατοστου με την ζυμη που περισσευει και στρωστε τις σταυρωτα πανω απο την μαρμελαδα. Ψηνετε στον φουρνο στους 180 βαθμους C για 45 περιπου λεπτα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου