Βακαλαος με σπανακι

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για βακαλαος με σπανακι


Περίληψη συνταγης

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
2φέτες βακαλαο κατεψυγμενο - μπορει να ειναι γαλεος η καλκανι
1μικρό κρεμμυδι ψιλοκομμενο
1κουταλιά της σούπας μαιντανο ψιλοκομμενο
400γρ. σπανακι ζεματισμενο
αλάτι
4κουταλιά της σούπας λάδι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Αφηνουμε το σπανακι να ξεπαγωσει.

Σε ενα κατσαρολακι ριχνουμε το λαδι να καψει.
Ξεπαγωνουμε τις φετες του ψαριου σε αλατισμενο νερο για 5 - 10 λεπτα.

Ριχνουμε μεσα στο καυτο λαδι το κρεμμυδι και το αφηνουμε να παρει ενα χρυσο χρωμα.

Ριχνουμε το σπανακι με λιγο αλατι και το γυριζουμε στην κατσαρολα για 10 λεπτα περιπου.

Το βγαζουμε απ' το κατσαρολακι και ριχνουμε μεσα τις φετες του ψαριου.

Σε 20 λεπτα το γυριζουμε 2 φορες απο καθε πλευρα και μετα ριχνουμε το σπανακι για αλλα 10 λεπτα περιπου.
Προσθετουμε τωρα τον μαιντανο ανακατευοντας, για να μην χασει το αρωμα του.

Στην ολη διαδικασια η προσθηκη νερου ειναι προσεκτικη, επειδη ειναι κατεψυγμενο και θα βγαλει νερο.

Εαν χρησιμοποιησουμε φρεσκο, νωπο ψαρι πρωτα το αλευρωνουμε καλα για να κανει μια κρουστα εξωτερικα και μετα το μαγειρευουμε.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου