Μανιταροπιτα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μανιταροπιτα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΟρεκτικα Πιτες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
500γρ. μανιταρια
250γρ. τυρι emmental
250γρ. τυρι κασερι η γραβιερα Μυτιληνης
1 κρεμα γαλακτος 200 ml
1φύλλο τυπου γαλλικη σφολιατα
2 αυγά
4φέτες ζαμπον η βραστη γαλοπουλα
100γρ. τυρι σε κρεμα

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Τριβουμε τα τυρια. Αλειφουμε το πυρεξ με βουτυρο και στρωνουμε το φυλλο σφολιατας. Τοποθετουμε μια στρωση ζαμπον η βραστη γαλοπουλα και ριχνουμε τα 2/3 του τυριου. Κοβουμε τα μανιταρια σε λεπτες φετες και τα τσιγαριζουμε. Προσθετουμε τα μανιταρια στο πυρεξ και σκεπαζουμε με το υπολοιπο τυρι. Χτυπαμε τα αυγα με την κρεμα γαλακτος και περιχυνουμε την μανιταροπιτα. Ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για περιπου 45 λεπτα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου