Πεσκανδριτσα με πρασα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για πεσκανδριτσα με πρασα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Θαλασσινα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
100γρ. ελαιολαδο
1κιλό πράσα
500γρ. σέλινο
5 φρεσκα, ψιλοκομμενα κρεμμυδια
3κουτ. ψιλοκομμενος μαιντανος
200γρ. ψιλοκομμενες ντοματες
300γρ. ζωμος λαχανικων
1κιλό σε φετες πεσκανδριτσα
αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Ζεσταινετε το λαδι σε κατσαρολα και τηγανιζετε τα πρασα, το σελινο και τα κρεμμυδακια για 5 λεπτα, να μαλακωσουν. Προσθετετε τον μαιντανο, τις ντοματουλες, τον ζωμο η το νερο, αλατοπιπερωνετε και αφηνετε να σιγοβρασουν για 15-20 λεπτα.

Στο μεταξυ, τηγανιζετε τις φετες απο το ψαρι με 2 κουτ. λαδι σε αντικολλητικο τηγανι να ροδισουν και απο τις 2 πλευρες.

Ριχνετε το ψαρι στην κατσαρολα με τα πρασα, σκεπαζετε και αφηνετε να σιγοβρασουν για 15-20 λεπτα.

Σερβιρετε αμεσως.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου