Μους με κεφιρ

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μους με κεφιρ


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
4φύλλα ζελατινα
12κουταλιές (απο το αγαπημενο σας γλυκο κουταλιου) σιροπι
8κουταλιές (με χαμηλα λιπαρα) κρεμα γαλακτος
200ml κεφιρ
4κουταλιές χυμός λεμονιού
2 (ασπραδια) αυγο(α)
400γρ. αναμικτα κερασια, μουρα και φραουλες η φρουτα του δασους
λιγαφιλαρακια φρεσκος δυοσμος

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Μαλακωστε τη ζελατινα σε κρυο νερο. Χτυπηστε τη κρεμα γαλακτος σε σαντιγι. Ανακατεψτε τα μισα φρουτα με το κεφιρ και το σιροπι. Στραγγιξτε τα φυλλα της ζελατινας και διαλυστε τα σε ζεστο νερο. Προσθεστε το χυμο λεμονιου. Ανακατεψτε τα ολα με το χρωματισμενο και αρωματισμενο απο τα φρουτα κεφιρ. Χτυπηστε τα ασπραδια σε σφιχτη μαρεγκα. Προσθεστε τα κι αυτα. Βαλτε τη μους στο ψυγειο για 2 ωρες να πηξει. Πλυντε τα φρουτα και κοψτε τα σε κομματακια. Σερβιρετε τη μους σε μπαλες και γαρνιρετε με τα φρουτα και τα φυλλαρακια δυοσμου.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου