Γαλοπουλα με πιπεριες και γραβιερα στο φουρνο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για γαλοπουλα με πιπεριες και γραβιερα στο φουρνο


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Πουλερικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
3μπουτια γαλοπουλας (περιπου 1 κιλο)
1φλιτζ. του καφε ελαιολαδο
1κρασοπότηρο λευκό ξηρό κρασί
1ποτήρι συμπυκνωμενο χυμο τοματας
1 πιπερια πρασινη κομμενη σε ροδελες
1 πιπερια κοκκινη κομμενη σε ροδελες
1 πιπερια κιτρινη κομμενη σε ροδελες
150γραμ. γραβιερα κομμενη σε λεπτες φετες
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Σ'ενα τηγανι ζεσταινετε το λαδι και σοταρετε καλα τα μπουτακια της γαλοπουλας. Σβηνετε με το κρασι και βραζετε για 5 λεπτα.Σ'ενα μεσαιο ταψι τοποθετειτε μεσα τα μπουτια της γαλοπουλας.Βαζετε τις πιπεριες που εχετε κοψει σε ροδελες. Περιχυνετε με τη σαλτσα του τηγανιου και το χυμο τοματας.Αλατιζετε, πιπερωνετε. Σκεπαζετε το ταψι με αλουμινοχαρτο και ψηνετε στο φουρνο για 1 ωρα στους 180οC. Ανοιγετε το φουρνο, αφαιρειτε το αλουμινοχαρτο και σκεπαζετε το φαγητο με τις φετουλες της γραβιερας.Ψηνετε ακομα 15-20 λεπτα μεχρι το τυρι να λειωσει και να ανακατευτει με τα υπολοιπα υλικα.Το σερβιρετε ζεστο.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου