Μοσχαρι κατσαρολας ψητο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μοσχαρι κατσαρολας ψητο


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
2κιλά νουα μοσχαρισιο
1 1⁄2φλιτζάνι τσαγιού λάδι
1φλιτζάνι τσαγιού κρασί κόκκινο
1κουταλιά σούπας ντοματα
1κουταλιά σούπας μουσταρδα πικαντικη
10 σπυρια μαυρο πιπερι
10 σπυρια μοσχοπιπερο αλατι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Αλειφουμε το νουα με τη μουσταρδα. Καιμε το λαδι και τσιγαριζουμε το νουα μεχρι να ροδισει γυρω γυρω. Ριχνουμε το κρασι με τη ντοματα το σκεπαζουμε και χαμηλωνουμε τη φωτια. Οταν βγαλει τα υγρα του το κρεας ριχνουμε το μαυροπιπερο, το μοσχοπιπερο και το αλατι και ολοκληρωνουμε το βρασιμο. Το κοβουμε σε φετες και το σερβιρουμε με τηγανιτες πατατες, πουρε η ρυζι.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου