Ψαροσαλατα με καλκανι η σαλαχι

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για ψαροσαλατα με καλκανι η σαλαχι


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Θαλασσινα Σουπες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
225γρ. αλευρι
1κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
1πρέζα αλάτι
150γρ. μαργαρινη light
100γρ. ζαχαρη μαυρη
50γρ. σοκολατα ψιλοκομμενη
1 αυγο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Χτυπατε τη μαργαρινη μαζι με τη ζαχαρη και προσθετετε το αυγο. Ριχνετε το αλευρι, το αλατι, το μπεικιν παουντερ και ανακατευετε καλα. Στο τελος προσθετετε τη σοκολατα. Αφηνετε τη ζυμη λιγη ωρα στο ψυγειο και κατοπιν πλαθετε 30 μπισκοτα. Ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο στους 160 βαθμους, 15'. Η μαυρη ζαχαρη αποτελει μια πολυ φυσικη, αρα και υγιεινη, προταση, αφου δεν εχει υποστει χημικες διαδικασιες λευκανσης, οπως η λευκη. Ετσι, τα μπισκοτα αυτα ειναι το ιδιο γευστικα, αλλα πιο υγιεινα και με λιγοτερες θερμιδες, διοτι περιεχουν λιγοτερη ζαχαρη, καθως η συγκεκριμενη μαυρη ειναι πιο γλυκια.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου