Κορμος με μπισκοτα και καρυδια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για κορμος με μπισκοτα και καρυδια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
250γραμ. μαργαρινη με ελαιολαδο
3 αβγά
300γραμ. ζαχαρη αχνη
200γραμ. μπισκοτα πτι μπερ η μιραντα
50ml κονιακ
2κουταλιές σούπας κακαο
1φακελάκι βανιλια (η ενα βανιλετα)
2 φλυτζανακια του καφε καρυδια χοντροκομμενα
1φλιτζάνι του τσαγιού αμυγδαλα (ψιχα) κοπανισμενα
ζαχαρη αχνη για το γαρνιρισμα

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Σπαζετε τα μπισκοτα με τα χερια σε κομματια η τα χτυπατε στο μιξερ και τα βρεχετε με το κονιακ.

Χτυπατε τη μαργαρινη με ελαιολαδο (η το βουτυρο) με την ζαχαρη, μεχρι να αφρατεψει το μειγμα και προσθετετε τα αβγα, το κακαο και τη βανιλια.

Στο τελος ριχνετε τα μπισκοτα και τα καρυδια. Τα ανακατευετε καλα με ενα κουταλι.

"Ντυνετε" μια μακροστενη φορμα με αντικολλητικο χαρτι, ριχνετε μεσα το μειγμα και τυλιγετε σε ρολο.

Τη βαζετε στην καταψυξη 5-6 ωρες και κατοπιν, προτου σερβιρετε πασπαλιζετε με ασπρισμενα αμυγδαλα και ζαχαρη αχνη.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου