Σουφλε με αλλαντικα τυρι και μανιταρια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για σουφλε με αλλαντικα τυρι και μανιταρια


Περίληψη συνταγης

Σερβίρει
μεριδες
Κατηγορίες ΣυνταγηςΟρεκτικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1πακέτο ψωμι του τοστ
15φέτες ζαμπον η παριζα η οτι αλλο αλλαντικο σας αρεσει
9μικρα φετακια μπεικον κομμενα σε κομματια
10φετακια τυρι τοστ
400γρ τυρια τριμμενα της αρεσκειας σας(εγω προτιμω μετσοβονε, προβολονε και ενταμ)
200γρ μανιταρια
1μεγάλη κρεμα γαλακτος(1/2 κιλο)
λίγοβουτυρο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 180 C. Βαζουμε τα μανιταρια να βρασουν και αφου βγαλουν τον αφρο τους, τα σουρωνουμε.Μετραμε ποσα φετακια ψωμι τοστ χρειαζονται για να καλυφθει ολο το ταψι σε δυο στρωσεις(σε ενα κανονικο πυρεξ χωρανε 6 σε καθε στρωση δηλαδη συνολο 12) και κοβουμε τις κορες γιατι ξεραινονται στο ψησιμο. Βουτυρωνουμε λιγο το πυρεξ και απλωνουμε την πρωτη στρωση απο τα ψωμακια.Στην συνεχεια στρωνουμε τα μισα φετακια ζαμπον τα φετακια τυρι, τα μανιταρια, επειτα στρωνουμε τα φετακια μπεικον κομμενα σε μικρα κομματια, τα υπολοιπα φετακια ζαμπον, την δευτερη στρωση ψωμι του τοστ και σκεπαζουμε με τα τριμμενα τυρια. Τελος περιχυνουμε με την κρεμα γαλακτος ετσι ωστε να παει παντου.Βαζουμε στο φουρνο για 20 λεπτα περιπου αναλογα με τον φουρνο, παντως το σουφλε ειναι ετοιμο μολις το τυρι γινει κρουστα και ροδισει.

Η συνταγη για Σουφλε με αλλαντικα τυρι και μανιταρια σερβίρει 8 μεριδες

Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου