Παντζαρια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για παντζαρια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΟρεκτικα Σαλατες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1κιλό παντζάρια
5σκελίδες σκορδο
αλάτι
ξυδι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Βραζουμε τα παντζαρια μαζι με τα φυλλα τους.

Οταν βρασουν κοβουμε τα φυλλα απο τη ριζα και τα στραγγιζουμε.

Αφαιρουμε απο τις ριζες το φλοιο τους και κοβουμε το παντζαρι σε ροδελες παχους 4-5 χιλιοστων. Τα τοποθετουμε σε ενα μπολ η ενα βαζο και αναμεσα τους ριχνουμε το σκορδο το οποιο εχουμε κοψει κι αυτο σε μικρα κομματακια. Κατοπιν ριχνουμε το ξυδι εως οτου καλυφθουν τα παντζαρια, σκεπαζουμε το ταπερ και το τοποθετουμε στο ψυγειο για 24 ωρες τουλαχιστον πριν το σερβιρουμε.

Σημειώσεις για την συνταγη

Η σαλατα αυτη αν «σκεπαστει» με λιγο λαδι αντεχει μεχρι και τρεις μηνες στο ψυγειο.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου