Σνιτσελ χοιρινα, γεμιστα με κρεμα τυριου

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για σνιτσελ χοιρινα, γεμιστα με κρεμα τυριου


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
4 μεριδες χοιρινο σνιτσελ
4 αβγά
300γραμ. τριμμενη φρυγανια
200γραμ. λευκο τυρι κρεμα
3σκελίδες σκορδο ψιλοκομμενο
1ματσάκι ανηθο ψιλοκομμενο
πιπέρι
4φέτες τυρί του τοστ
4 πατατες ψημενες στο φουρνο σε αλουμινοχαρτο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Ανακατευω στο μπλεντερ το τυρι με τον ανηθο και το σκορδο να γινει μια ομοιογενης κρεμα και χωριζω σε 4 ισα μερη. (Αν συνοδεψετε τα σνιτσελ με ολοκληρες πατατες φουρνου, κρατηστε 4 κουταλιες της σουπας για να τις γεμισετε.)

Πλενω, σκουπιζω με χαρτι κουζινας τα σνιτσελ και τα απλωνω σε καθαρη επιφανεια. Με ενα κουταλι τοποθετω 1 μεριδα κρεμα στο κεντρο καθε σνιτσελ. Τυλιγω τα σνιτσελ σε ρολα και αλατοπιπερωνω.

Σε ενα μεγαλο μπολ χτυπω τα αβγα και τα ανακατευω με τη φρυγανια. Βουτω στο μειγμα των αβγων τα σνιτσελ να καλυφθουν παντου και τα τηγανιζω σε χαμηλη φωτια να παρουν χρωμα απ&' ολες τις μεριες. Λιγο πριν τα βγαλω απο το τηγανι, βαζω πανω σε καθε σνιτσελ μια φετα τυρι του τοστ και την αφηνω να λιωσει.

Σερβιρω τα σνιτσελ ζεστα και συνοδευω με πατατες ολοκληρες φουρνου που ψηνω σε αλουμινοχαρτο, τις χαραζω σε σταυρο να ανοιξουν και τις γεμιζω με λιγο απο την κρεμα του τυριου των σνιτσελ.

Σημειωση: Μπορειτε να αντικαταστησετε τα χοιρινα σνιτσελ με σνιτσελ κοτοπουλου.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου