Ψαρια γεμιστα στο φουρνο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για ψαρια γεμιστα στο φουρνο


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Θαλασσινα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1μεγάλο κιλο κολιοι ι η μια παλαμιδα
1 κεφαλι σκορδο
3φέτες ψωμι μπαγιατικο
1ποτηράκι λαδι λεμονι
λίγομαιντανο
αλατι, πιπερι, ριγανη

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Πλενουμε τα ψαρια και τα καθαριζουμε κοβοντας τους μονο το κεφαλι. Τα στραγγιζουμε στο τρυπητο, τα αλατιζουμε και τους ριχνουμε ριγανη. Τους κανουμε μια χαρακια πανω στη ραχη και μετα, μεσα στο σκισιμο βαζουμε τη γεμιση με μια σκελιδα σκορδο και τα κλεινουμε.

ΓEMIΣH:
Tριβουμε την ψυχα του ψωμιου σ' ενα μπωλ, ψιλοκοβουμε το μαιντανο και το σκορδο και ριχνουμε στο μπωλ μαζι με το αλατι, το πιπερι και το λαδι και τα ανακατευουμε ωσπου να γινουν ενα μειγμα. Τα ψηνουμε στο φουρνο σε μετρια φωτια η κατα προτιμηση στα καρβουνα. Σερβιρεται με λαδολεμονο.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου