Ομελετα με κολοκυθι και ανθη κολοκυθιας

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για ομελετα με κολοκυθι και ανθη κολοκυθιας


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΟρεκτικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
20 ανθη κολοκυθιας
1μεγάλο κολοκυθι καλπακο
1μεγάλο κρεμμυδι η 2 δεσμες κρεμμυδακια φρεσκα
4 αυγα ολοκληρα
1⁄2φλιτζάνι ελαιολαδο
πιπέρι
1⁄2κουταλακι ζαχαρη

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Πλενουμε προσεκτικα τα ανθη και τα στραγγιζουμε σε τρυπητο. Τα κοβουμε
στα δυο. Τεμαχιζουμε το κολοκυθι σε μικρα τετραγωνα κομματακια. Κοβουμε
και το κρεμμυδι. Ζεσταινουμε το ελαιολαδο σε αντικολλητικη κατσαρολα και
τηγανιζουμε το κολοκυθι. Αφου μαλακωσει αρκετα χωρις να καει το
αφαιρουμε και προσθετουμε τα ανθη για πολυ λιγο και τα αφαιρουμε. Τελευταια
τηγανιζουμε τα κρεμμυδια και οταν παρουν ροδαλο χρωμα αφαιρουμε το λαδι
και στην συνεχεια βαζουμε στην κατσαρολα και τα κολοκυθια με τα ανθη. Στο
μεταξυ εχουμε κτυπησει τα αυγα μας οπου προσθεσαμε μεσα το αλατι, το
πιπερι και την ζαχαρη. Ριχνουμε το μειγμα των αυγων στα υπολοιπα υλικα μας
και ανακατευουμε για να ενωθουν. Αφηνουμε για 3-4 λεπτα σε μετρια φωτια
και η ομελετα μας ειναι ετοιμη.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου