Κουλουρακια κανελλας

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για κουλουρακια κανελλας


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1000γρ αλεύρι μαλακό
600γρ βουτυρο
200γρ γάλα
380γρ ζαχαρη
3 αυγά
1κουταλιά σούπας μπεικιν παουντερ
1κουταλιά σούπας κακαο
1κουταλιά σούπας κανελλα
1κουταλιά σούπας γαρυφαλλο τριμμενο
150γρ σουσάμι
1000γρ αλεύρι μαλακό

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Σε ενα μπολ ανακατευετε το αλευρι, το μπεικιν παουντερ, την κανελλα, το γαρυφαλλο και το κακαο. Στο μιξερ χτυπατε το βουτυρο, τα αυγα, τη ζαχαρη και το γαλα. Μολις γινει ομοιογενες το μειγμα, προσθετετε τα υπολοιπα υλικα που ειχατε ανακατεψει με το αλευρι και ζυμωνετε με τα χερια. Κοβετε μικρα κομματια απο τη ζυμη και πλαθετε σε λεπτα κορδονακια. Πλεκετε καθε κορδονακι σε σχημα κοτσιδας. Τοποθετειτε τα κουλουρακια σε βουτυρωμενο ταψι, τα ραντιζετε με λιγο νερο και τα πασπαλιζετε με το σουσαμι. Τα ψηνετε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200ο Cγια 25 λεπτα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου