Γλυκο με ασπρη σοκολατα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για γλυκο με ασπρη σοκολατα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
250γρ. ασπρη σοκολατα
4 αυγά
300ml Κρεμα γαλακτος
4κουτ. ζαχαρη
10γρ. ζελατινη (σε φυλλα)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Λειωνουμε σε μπεν μαρι τη σοκολατα που εχουμε κοψει απο πριν σε κομματια. Mουλιαζουμε τη ζελατινη σε κρυο νερο, κατοπιν την ανακατευουμε με τη σοκολατα και αφηνουμε να κρυωσει.
Xτυπαμε τα ασπραδια με τη ζαχαρη και «ενωνουμε» με το μειγμα σοκολατα την κρεμα γαλακτος, την οποια προηγουμενως εχουμε χτυπησει μεχρι να γινει σαντιγι.
Bαζουμε το μειγμα σε μια φορμα και αφηνουμε στο ψυγειο για 3 ωρες.
Bγαζουμε απο τη φορμα το γλυκο, τοποθετωντας τη για λιγα λεπτα σε καυτο νερο, για να βγει ευκολα το γλυκο και σερβιρουμε.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου