Χταποδι βραστο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για χταποδι βραστο


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Θαλασσινα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1κιλό χταπόδι
1φλιτζάνι τσ. εξαιρετικο παρθενο ελαιολαδο
1⁄2φλιτζάνι τσ. ξυδι
1κουταλακι ριγανη η θυμαρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Πλενετε και καθαριζετε το χταποδι. Το βαζετε να βρασει σε αφθονο νερο για τουλαχιστον μια ωρα και 20 λεπτα σε μετρια θερμοκρασια.
Οταν το χταποδι ψηθει πολυ καλα, το τραβατε με μια πηρουνα και το κοβετε σε μικρα κομματια.
Το σερβιρετε περιχυμενο με αφθονο ελαιολαδο, ξυδι και πασπαλισμενο με την ριγανη η το θυμαρι.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου