Κεικ ινδοκαρυδο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για κεικ ινδοκαρυδο


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1 ποτηρι ινδοκαρυδο
1 ποτηρι ζαχαρη
2ποτήρια αλευρι
3κουταλακια μπεικιν παουτερ
1 ποτηρι λαδι
1 βανίλια
2κουταλακια κονιακ
5 αυγά
1ποτήρι γαλα φρεσκο
σιρόπι
1ποτήρι ποτηρι ζαχαρη και 1 νερο
λίγηκανέλα

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Σε 1 λεκανη βαζουμε τη ζαχαρη και το λαδι - αφου τα κτυπησουμε καλα
τοτε βαζουμε τα αυγα και την βανιλια - και τα κτυπαμε καλα στη συνεχεια
βαζουμε το αλευρι και το μπεικιν παουτερ και λιγο λιγο το γαλα . Στη συνεχεια προσθετουμε και το ινδοκαρυδο.

Αλευρονουμε ενα πυρεξ η μια φορμα γλυκισματος και βαζουμε μεσα το
μειγμα μας και το βαζουμε στο φουρνο στους 200 βαθμους για περιπου 1 ωρα (αναλογα με το φουρνο)

ΣΙΡΟΠΙ
Σε ενα δοχειο βαζουμε το νερο ΄τη ζαχαρη και την κανελα - και τα
βραζουμε αφου βρασουν το κατεβαζουμε απο την φωτια και το αφηνουμε να κρυωσει.

* Οταν ψηθει το κεικ μας τοτε με ριχνουμε πανω το σιροπι και βαζουμε
και λιγο ινδοκαρυδο για να το διακοσμησουμε



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου