Μπιφτεκια κοτοπουλου με κρεμα μουσταρδας

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μπιφτεκια κοτοπουλου με κρεμα μουσταρδας


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Πουλερικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
500γρ. απαχος κιμας κοτοπουλου
3⁄4φλιτζανιού ψωμι τριμμενο
1⁄4φλιτζανιού ψιλοκομμενος μαιντανος
2κουταλακια φρεσκο ψιλοκομμενο θυμαρι
λίγεςσταγονες σαλτσα ταμπασκο
1 ελαφρα χτυπημενο αυγο(α)
4φέτες Μπεικον
λίγολάδι
1⁄2φλιτζάνι ελαφρια κρεμα γαλακτος
1κουταλια μουσταρδα
2κουταλιές ψιλοκομμενα φρεσκα κρεμμυδακια

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Ανακατωστε σε ενα μπολ τον κιμα, το ψωμι, τα βοτανα, το ταμπασκο και το αβγο και ζυμωστε τα. Φτιαξτε 4 μπιφτεκια.

Αφαιρεστε το λιπος απο το μπεικον και τυλιξτε απο μια φετα πανω σε καθε μπιφτεκι, στερεωνοντας το με οδοντογλυφιδες.

Βαλτε τα μπιφτεκια σε μια πιατελα, σκεπαστε και βαλτε τα στο ψυγειο για 1 ωρα.

Αλειψτε τα μπιφτεκια με λιγο λαδι.

Βαλτε τα πανω στη ζεσταμενη πλακα ψησιματος και ψηστε ωσπου να ροδισουν και στις δυο πλευρες και να ψηθουν μεχρι μεσα.

Σερβιρετε τα με την κρεμα μουσταρδας.

Κρεμα μουσταρδας

Ανακατωστε την κρεμα γαλακτος, τη μουσταρδα και τα κρεμμυδακια σε ενα μπολ και χτυπηστε.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου