Αιβαρ (σερβικη σαλατα)

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για αιβαρ (σερβικη σαλατα)


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΣαλατες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
20 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
5 μελιτζάνες
σκορδο, αλατι, πιπερι
καυτερη πιπερια προεραιτικα
λαδι, ξυδι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Ψηνουμε στο φουρνο τις πιπεριες και τις μελιτζανες. Τις ξεφλουδιζουμε και τις αλεθουμε στο μπλεντερ. Σε αυτη τη φαση μπορουμε να αποθηκευσουμε στην καταψυξη την ποσοτητα που θελουμε και να κρατησουμε στο ψυγειο μια μικρη ποσοτητα που θα την καταναλωσουμε τις επομενες ημερες.
Στο μπλεντερ προσθετουμε σκορδο, λαδι, αλατι, πιπερι, ξυδι, και οση καυτερη πιπερια θελουμε και συνεχιζουμε το αλεσμα μεχρι να δεσουν τα υλικα μας.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου