Γαβρος πανε

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για γαβρος πανε


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Θαλασσινα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1κιλό γαβρος
2 αυγά
4κουταλιές της σούπας αλευρι
4κουταλιές της σούπας νερό
αλάτι
πιπέρι
λαδι (για το τηγανισμα)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Καθαριζουμε το γαβρο απο το εντερακι του, κοβουμε το κεφαλι του και αφαιρουμε την ραχοκοκαλια του φροντιζοντας να μην χωρισει το φιλετο αλλα να μεινει ενωμενο με την ουρα του.
Οπως ειναι ανοιχτος ο γαβρος σαν βενταλια τον τοποθετουμε σε στρωσεις μεσα σε ενα μπολ.
Ανακατευουμε τα αυγα ελαφρα χτυπημενα με το αλευρι, το πιπερι και το νερο ωστε να γινει ενα μαλλον παχυρρευστο κουρκουτι.
Περιχυνουμε τον γαβρο με το μειγμα ανασηκωνοντας με ενα πιρουνι ελαφρα για να παει παντου και αν υπαρχει χρονος το αφηνουμε στο ψυγειο μεχρι να τον τηγανισουμε σε καυτο λαδι.
Φροντιζουμε καθε φιλετο που παιρνουμε να εχει αρκετο μειγμα πανω του για να κανει μια ωραια κρουστα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου