Αβοκαντο με γαριδες

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για αβοκαντο με γαριδες


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΘαλασσινα Σαλατες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
4 ωριμα αβοκαντο
400γρ κατεψυγμενες βρασμενες γαριδες (μικρες και καθαρισμενες)
4κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
3κουταλιές της σούπας κέτσαπ
1⁄2κουταλάκι του γλυκού μουσταρδα
1κουταλι της σουπας ξυδι
1κουταλιά της σούπας ουίσκι
αλάτι
3σταγόνες ταμπάσκο
2 λεμονια (τον χυμο τους)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Αφηνουμε τις γαριδες να ξεπαγωσουν και τις βαζουμε σε καυτο νερο (οχι βραστο)για 1-2 λεπτα. Τις στραγγιζουμε καλα και τις αφηνουμε στην ακρη να κρυωσουν.

Στη συνεχεια ανακατευουμε τα υπολοιπα υλικα σε ενα μπολ μεχρι να γινουν μια ροζ σχετικα πηχτη σαλτσα.
Δοκιμαζουμε να δουμε αν θελουμε λιγο αλατι ακομα η καποιο αλλο υλικο και τελος προσθετουμε μεσα τις γαριδες.
Ανακατευουμε καλα ωστε να αναμιχθουν ομοιομορφα τα υλικα.

Κοβουμε τα αβοκαντο στη μεση χωρις να τα ξεφλουδισουμε και αφαιρουμε τα κουκουτσια. Τα βρεχουμε ελαφρα με το χυμο των λεμονιων για να μην μαυρισουν και στη συνεχεια τα γεμιζουμε με την σαλτσα.

Σερβιρονται κρυα.

Σχολια
Πολυ καλο για πρωτο πιατο!



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου