Κανελονια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για κανελονια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα Ζυμαρικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1πακέτο κανελόνια
1⁄2κιλό κιμά
1φλιτζάνι λάδι
2μεγάλα κρεμμυδια ψιλοκομμενα
4σκελίδες σκορδο ψιλοκομμενο
1⁄2φλιτζάνι κρασί
1⁄2ματσάκι μαιντανο
2 κονσερβες τοματακι
2κουταλιές πελτέ
1 ξυλαρακι κανελλα
3φλιτζάνια κεφαλοτυρι τριμμενο
ριγανη
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

-Σε μια κατσαρολα βαζετε το μισο λαδι να καψει
-Προσθετετε το 1 κρεμμυδι και το τσιγαριζετε
-Προσθετετε την 1 κονσερβα τοματακι και την 1 κουταλια πελτε
-Αλατοπιπερωνετε
-Προσθετετε τη ριγανη και τις 2 σκελιδες σκορδο
-Αφηνετε να σιγοβρασει για 15 λεπτα
-Σε μια αλλη κατσαρολα ζεσταινετε το υπολοιπο λαδι και τσιγαριζετε το υπολοιπο κρεμμυδι
-Προσθετετε τον κιμα και τσιγαριζετε ανακατευοντας με πηρουνι για να μην σβολιασει
-Προσθετετε τις αλλες 2 σκελιδες σκορδο και την κανελλα
-Αλατοπιπερωνετε
-Σβηνετε με κρασι
-Προσθετετε τον μαιντανο
-Ριχνετε την υπολοιπη τοματα και τον πελτε και ανακατευετε
-Ψηνετε μεχρι να απορροφηθουν ολα τα υγρα και να μεινει με τη σαλτσα του
-Αφαιρειτε την κανελλα
-Γεμιζετε ενα ενα κανελονι με τον κιμα προσεκτικα και τα τοποθετειτε το ενα διπλα στο αλλο σε ενα ταψι
-Τα περιχυνετε με την σαλτσα που φτιαξατε
-Ψηνετε σε μετριο φουρνο



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου