Μανιταρια α λα γκιγιωμ απολλιναιρ

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μανιταρια α λα γκιγιωμ απολλιναιρ


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
2κιλά αμανιτες καισαρικους
6κουταλιές ελαιολαδο
2σκελίδες σκορδοψιλοκομμενο
2 πρεζες θυμαρι τριμμενο
1ποτήρι κρασί λευκό
χυμό2 λεμονιων
1ποτήρι νερό
1⁄2φύλλο δάφνης
αλάτι
1κουταλακι πιπερι κοκκους

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Σκουπιζουμε τα μανιταρια με καθαρο πανι και τα κοβουμε σε λεπτες φετες.
Ζεσταινουμε σε κατσαρολα το ελαιολαδο και μολις αχνισει ριχνουμε τα μανιταρια, το σκορδο και το θυμαρι και τα σοταρουμε.
Σβηνουμε με το κρασι, ριχνουμε το χυμο λεμονιων, το νερο, αλατι, πιπερι και τη δαφνη και μολις παρουν βραση σκεπαζουμε και σιγοβραζουμε να ρεντουιρει η σαλτσα.
Σερβιρουμε τα μανιταρια ζεστα μονα τους η ως συνοδευτικο κρεατος η και κρυα μεσα στο ζουμι τους.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου