Ασπρη σαλτσα για κρεπες

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για ασπρη σαλτσα για κρεπες


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΣάλτσα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
10μικρά μανιταρια
1 χοντρη φετα ζαμπον
1⁄3φλ. αλευρι
2κ.σ. βουτυρο
2φλ. γάλα
τυρι τριμμενο
1⁄2κ.γ. αλάτι
1⁄2κ.γ. πιπέρι
1κ.γ. μοσχοκάρυδο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Κοβουμε τα μανιταρια σε κομματακια και τα ζεματιζουμε σε 1 φλ. νερο για 2'. Κοβουμε το ζαμπον σε μικρα κομματια. Λιωνουμε το βουτυρο σε χαμηλη φωτια ριχνουμε το αλευρι και ανακατευουμε για 1'. Αποσυρουμε την κατσαρολα απο τη φωτια, ριχνουμε το γαλα και επαναφερουμε στη φωτια ανακατευοντας συχνα. Οταν το γαλα ειναι ετοιμο να βρασει (σε περιπου 10') και αρχιζει να πηζει, ριχνουμε τα μανιταρια, το ζαμπον, το τυρι, αλατι, πιπερι και το μοσχοκαρυδο και τα ανακατευουμε να πηξει και αλλο για 1'.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου