Γαλοπουλα σε αραβικη πιτα

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για γαλοπουλα σε αραβικη πιτα


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΠουλερικα Λαδερα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
450γρ. φιλετο στηθος γαλοπουλα
1κουτ. σουπ. λάδι
1μεγάλο κρεμμυδι(α)
1σκελίδα σκορδο
1κουτ. σουπ. τριμμενη φρεσκια τζιντζερ
1κουτ. σουπ. κόλιαντρο
1κουτ. γλυκ. μπούκοβο
1κουτ. γλυκ. κυμινο
1φλιτζάνι ζωμός κοτόπουλου
1φλιτζάνι (αγελαδας με μηδεν λιπαρα) γιαουρτι
3 αραβικες πιτες

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Κοψτε το κρεας σε κυβους η σε μπουκιτσες. Καθαριστε και κοψτε το σκορδο και το κρεμμυδι.

Ζεματιστε τις μπουκιες της γαλοπουλας σε βραστο νερο για 5 λεπτα περιπου και βγαλτε τις.

Ζεσταινετε το λαδι σε ενα αντικολλητικο σκευος και σοταρετε το κρεμμυδι και το σκορδο για 2 λεπτα. Προσθετετε την τζιντζερ, το κυμινο και το μπουκοβο. Ανακατεψτε και ριξτε το ζωμο και τη γαλοπουλα. Αφηστε τα να σιγοβρασουν για 15-20 λεπτα, μεχρι να μαλακωσει η γαλοπουλα και να εξατμιστουν τα πολλα υγρα.

Αποσυρετε το σκευος απο τη φωτια, ριξτε το γιαουρτι και ανακατεψτε καλα.

Κοψτε τις πιτες στη μεση, ανοιξτε τις και γεμιστε τις με το μειγμα της γαλοπουλας. Σερβιρετε τις σε μεριδες γαρνιρισμενες με φρεσκα λαχανικα της αρεσκειας σας.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου