Κοτοπουλο φιλετο με ελιες και πιπερια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για κοτοπουλο φιλετο με ελιες και πιπερια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Πουλερικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
4 στηθη (χωρις πετσα και κοκαλα) κοτοπουλο
1 κοκκινη(ες) πιπερια(ες)
1 μελιτζανα(ες)
400γρ. ωριμες ντοματα(ες)
1 κρεμμυδι(α)
4σκελίδες σκορδο
8 πρασινες (χωρις κουκουτσι και κομμενες σε φετες) ελιες
1κουτ. σουπ. ελαιολαδο
1⁄2κουτ. γλυκ. ριγανη η βασιλικος
2κουτ. σουπ. μαϊντανός
αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Καθαριστε τη μελιτζανα και κοψτε τη σε κυβους. Καθαριστε την πιπερια, αφαιρεστε το κοτσανι και τους σπορους και κοψτε τη σε λωριδες. Ξεφλουδιστε το κρεμμυδι και το σκορδο και ψιλοκοψτε τα. Πλυντε τις ντοματες και περαστε τες απο τον τριφτη. Πλυντε το κοτοπουλο και σκουπιστε το με απορροφητικο χαρτι κουζινας.

Βραστε λιγο νερο και ζεματιστε το κοτοπουλο για 5 λεπτα. Βγαλτε το.

Ζεστανετε το λαδι σε αντικολλητικη κατσαρολα και σοταρετε το κρεμμυδι και το σκορδο. Βαλτε τη μελιτζανα και την πιπερια και σοταρετε τες. Ριξτε στη συνεχεια τις ντοματες μαζι με το βασιλικο, τις ελιες και το κοτοπουλο. Αλατοπιπερωστε και αφηστε τα να σιγοβρασουν για 25 λεπτα.

Σερβιρετε σε μεριδες.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου