Παγωτο παρφε με ξηρους καρπους

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για παγωτο παρφε με ξηρους καρπους


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
6 ασπραδια
20γρ. νερό
50γρ. ζαχαρη
100γρ. μέλι
70γρ. φουντουκια ( κομμενα και καβουρδισμενα )
70γρ. αμυγδαλα ( κομμενα και καβουρδισμενα )
50γρ. κερασακια γλασε ( ψιλοκομμενα )
400γρ. Κρεμα γαλακτος

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Σ’ ενα κατσαρολακι βραζετε το νερο με την ζαχαρη και το μελι για 3 λεπτα περιπου, μεχρι να λιωσουν καλα η ζαχαρη και το μελι. Αποσυρετε το κατσαρολακι απο τη φωτια και αφηνετε το σιροπι να κρυωσει καλα.
Με συρμα η στο μιξερ χτυπατε τ΄ασπραδια των αυγων μεχρι να γινουν σφιχτη μαρεγκα.
Σε αλλο σκευος χτυπατε την κρεμα γαλακτος μεχρι να γινει αφρατη σαντιγυ και προσθετετε τ΄αμυγδαλα, τα φουντουκια και τα κερασακια.
Ριχνετε λιγο λιγο το σιροπι στη μαρεγκα και ανακατευετε καλα. Αυτο το μειγμα το προσθετετε στη συνεχεια στη σαντιγυ ανακατευοντας απαλα με σπατουλα.
Γεμιζετε τα μπωλακια και τα αφηνετε τουλαχιστον για 1 μερα στην καταψυξη. Ξεφορμαρετε και σερβιρετε σε πιατο.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου