Γιουβετσι

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για γιουβετσι


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1κιλό μοσχαρι η αρνι κομμενο σε μεριδες
2κ.σ. πάστα τομάτας
1κύβο βοδινου
πιπέρι
1φλ. καφε κρασι λευκο ξηρο
1 κρεμμυδακι ξερο ψιλοκομμενο
1πακέτο κριθαρακι ψιλο η μετριο

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Σε μια κατσαρολα τσιγαριζουμε το κρεμμυδι σε 3 κουταλιες σουπας λαδι και βαζουμε το κρεας να ροδοκοκκινισει.
Το αφηνουμε να βρασει με 1 λιτρο νερο, την παστα, τον κυβο, λιγο αλατι, πιπερι και το κρασι.
Αφου μαλακωσει το κρεας, το απλωνουμε σε ταψι και ριχνουμε το κριθαρακι μεσα ωμο να ανακατευτει με τη σαλτσα.
Προσθετουμε λιγο αλατι ακομη η εναν κυβο βοδινου και μαγειρευουμε σε μετριο φουρνο (σκεπασμενο με αλουμινοχαρτο το ταψι) μεχρι να μαλακωσει το κριθαρακι.
Αφου γινει το φαγητο βγαζουμε απο το ταψι το αλουμινοχαρτο και ξαναβαζουμε στο φουρνο για να ροδοψηθει για 5 λεπτα.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου