Σαργοι - τουρναδες στο φουρνο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για σαργοι - τουρναδες στο φουρνο


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Θαλασσινα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
2κιλά ψαρια (σαργοι - τουρναδες)
1φλιτζάνι τσ. ελαιολαδο
χυμόαπο δυο μετρια λεμονια
1κουταλακι ριγανη η θρουμπα
αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Καθαριζετε και πλενετε καλα τα ψαρια. Τα αφηνετε να στραγγισουν καλα. Αν εχετε τουρνα καλα ειναι να τον κοψετε σε χοντρες φετες 4-5εκ.
Αλατοπιπερωνετε και τα βαζετε σε ενα ταψι με το ελαιολαδο, τον λεμονι και την ριγανη.
Σκεπαζετε το ταψι με αλουμινοχαρτο και το βαζετε στο φουρνο (σε αεροθερμο) στους 180 βαθμους, για 20 λεπτα περιπου.
Επειτα βγαζετε το αλουμινοχαρτο και αφηνετε το φαγητο να ροδισει για λιγο.
Κανετε λεμονολαδο με λιγη ριγανη και τα περιχυνετε



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου