Χοιρινο κρασατο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για χοιρινο κρασατο


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
6 μπριζόλες χοιρινές
4κουταλιές σούπας ελαιολαδο
4κουταλιές σούπας βουτυρο
2μέτρια κρεμμυδια
1ποτήρι κρασί κόκκινο
1⁄2κουταλιές της σούπας κουτι τοματοχυμο η δυο τοματοπολτο
3φύλλα αποξηραμενο φασκομηλο
1 κουταλι γλυκου ριγανη
1φύλλο δάφνης
αλάτι
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Βαζετε σε κατσαρολα το βουτυρο με το ελαιολαδο και ροδιζετε καλα τις μπριζολες και απο τις δυο πλευρες. Τις βγαζετε στραγγισμενες απο την κατσαρολα και στη θεση τους ροδιζετε τα ψιλοκομμενα κρεμμυδια.
Ριχνετε το κρασι , τα μυρωδικα, αλατι πιπερι και τον τοματοχυμο η διαλυμενο τον τοματοπολτο σε μια κουπα ζεστο νερο. Τοποθετειτε παλι τις μπριζολες στη σαλτσα και σιγοβραζετε για 4Ο λεπτα περιπου. Αν χρειασθει προσθετετε λιγο ακομη νερο. Σερβιρετε τις μπριζολες ζεστες, με πατατες τηγανητες , ρυζι, μακαρονια.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου