Σεφταλια

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για σεφταλια


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
600γρ κιμας μοσχου
400γρ κιμας χοιρινος
200γρ ψιχα ψωμιου τριμμενη
200γρ κρεμμύδι ξερό
1 αβγό
100ml ελαιολαδο
χυμός1 λεμονιου
500γρ σκεπη – μπολια απο χοιρινο η αρνι
αλατι κατα προτιμηση
πιπερι κατα προτιμηση
κανελα τριμμενη κατα προτιμηση
ριγανη κατα προτιμηση
μαιντανος κατα προτιμηση

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Βαζουμε τη σκεπη στο νερο με λιγο λεμονι για 1 ωρα για να ασπρισει και να μαλακωσει. Σε μια λεκανη βαζουμε τους κιμαδες, την ψιχα ψωμιου, το κρεμμυδι και τον μαιντανο ψιλοκομμενα, τα μπαχαρικα, το ελαιολαδο και το αβγο. Ζυμωνουμε πολυ καλα ωσπου να ενσωματωθουν ολα τα υλικα. Στραγγιζουμε την σκεπη και την κοβουμε σε μικρα τεμαχια 5 Χ 5 εκ. περιπου. Τυλιγουμε την αναλογη γεμιση στο καθε τεμαχιο της σκεπης και ψηνουμε στο φουρνο η στην σχαρα. Κατα το τελος του ψησιματος σβηνουμε η περιχυνουμε με χυμο λεμονιου και σερβιρουμε με πιτες κια μια μικρη σαλατα με ψιλοκομμενη τοματα και μαιντανο.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου