Κατσικακι γεμιστο

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για κατσικακι γεμιστο


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Κρεατικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1 1⁄2κιλό κατσικακι μπουτι
2 κρεμμυδια (μετρια, τριμμενα)
2φλυτζανακια ρυζι (καρολινα)
1 pummaro
1 καροτο (ψιλοκομμενο)
1 κρεμμύδι (ψιλοκομμενο)
1 αρνισιο συκωτι (ψιλοκομμενο)
αλάτι
1κουταλακι άνηθος (ψιλοκομμενος)
3⁄4κουταλακιου κανελλα (σκονη)
πιπέρι

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Ζητηστε απο τον χασαπη σας να ξεκοκαλισει το κρεας. Το αλατοπιπερωνετε. Μαραινετε σε κατσαρολα τα κρεμμυδια με λιγο νερο. Μολις μαραθουν προσθετετε λιγο λαδι, το συκωτι και τα σοταρετε μερικα λεπτα. Προσθετετε το μισο PUMMARO, την κανελα, τον ανηθο, αλατι και πιπερι, ανακατευετε και αποσυρετε την κατσαρολα απο τη φωτια. Προσθετετε στη γεμιση το ρυζι και ανακατευετε. Γεμιζετε με το μειγμα το μπουτακι και το ραβετε να μη χυθει η γεμιση. Το τοποθετειτε σε ταψι, το περιχυνετε με λαδι και 1 φλιτζανι νερο και το ψηνετε 2 ωρες περιπου σε φουρνο προθερμασμενο στους 180 βαθμους. Καλη επιτυχια!



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου