Μαγειριτσα παραδοσιακη

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για μαγειριτσα παραδοσιακη


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Πασχαλινες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1 συκωταρια
εντερα
1φλιτζάνι λάδι
2 μαρουλια (ψιλοκομμενα)
10 φρεσκα κρεμμυδακια (ψιλοκομμενα)
1 κρεμμύδι ξερό (ψιλοκομμενο)
1φλιτζάνι ρυζι
3 αυγά
2 λεμονια
άνηθος (προαιρετικα)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Πλενετε πολυ καλα τη συκωταρια και τα εντερα. Τα εντερα τα εχετε πλυνει πολυ καλα και τα γυριζεται με ενα καλαμακι αναποδα. Προσθετετε την συκωταρια και τα εντερα σε νερο βραστο και τα ζεματιζετε. Μολις βρασει την ψιλοκοβετε σε πολυ μικρα κομματια. Βαζετε σε μια κατσαρολα το λαδι να καψει Προσθετετε τα κρεμμυδακια, ξερα και φρεσκα και τσιγαριζετε τα κομματια της συκωταριας και τα εντερα. Προσθετετε τα μαρουλια και τον ανηθο. Αλατοπιπερωνετε Προσθετετε 4 φλιτζανια νερο Χαμηλωνετε τη φωτια και αφηνετε να σιγοβρασουν Μολις βρασουν ριχνετε το ρυζι Μολις ειναι ολα ετοιμα σβηνετε τη φωτια, χτυπατε τα ασπραδια σε μαλακη μαρεγκα και τους κροκους χωριστα. Στυβετε τα λεμονια, προσθετετε τους κροκους στην μαρεγκα και χτυπατε Προσθετετε λιγο λιγο τον χυμο λεμονιου Προσθετετε λιγο λιγο ζουμι απο την μαγειριτσα χτυπωντας γρηγορα και συνεχως Οταν εχετε βαλει αρκετο το ριχνετε ολο μαζι στην κατσαρολα Κουνατε ελαφρα την κατσαρολα να παει το αυγολεμονο παντου . Καλη επιτυχια



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου