Τουρτα Κατσαρολας

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

πρωτη φορα το εφτιαξα προχθες κ εχει γινει καταπληκτικο γλυκο..!!!σας το προτεινω ανεπιφυλακτα!!! :)


Περίληψη συνταγης

Χρόνος45 λεπτά
Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
2πακέτα πτι μπερ μπισκοτα
2κουταλιές σούπας κακαο
1λίτρο γάλα
8κουταλιές σούπας ζαχαρη
8κουταλιές σούπας κουστερ παουντερ (προσοχη σ αυτο το υλικο θα το βρειτε σιγουρα στα ΑΒ Βασιλοπουλος στα μωρουδιακα η στα προιοντα γιωτης.)
2κουταλιές σούπας βιτάμ
1κεσεδακι μορφατ
2κεσεδακια ζαχαρούχο γάλα

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

  1. Βαζουμε το γαλα σην κατσαρολα και ανακατευουμε σιγα σιγα μεσα το κακαο,τη ζαχαρη,το κουστερ παουντερ,το βιταμ και μολις παρει βραση η κρεμα το αφαιρουμε απο τη φωτια μεχρι να κρυωσει..(σημειωση:θελει συνεχως ανακατεμα και αν δειτε οτι σβολιαζει μην τρομαξετε δεν ειναι αυτο απλως κρυωνει η κρεμα..)
  2. Κοβουμε τα μπισκοτα σε μικρα κομματια και αφου αφησουμε τη κρεμα να κρυωσει την ριχνουμε μεσα στα μπισκοτα και βαζουμε το μειγμα στο ψυγειο.
  3. Χτυπαμε το μορφατ με το ζαχαρουχο γαλα για να γινει σαντιγυ και το βαζουμε στο ψυγειο για μιση ωρα περιπου.
  4. Επειτα απο μιση ωρα βγαζουμε και τα δυο μειγματα και απλωνουμε σε ενα πυρεξ το μειγμα με τα μπισκοτα κ απο πανω ριχνουμε τη σαντιγυ.
  5. Τελος πασπαλιζουμε με κακαο.

Σημειώσεις για την συνταγη

  • Μπορειτε επισης να το διατηρησετε και στην καταψυξη.
  • Μια παραλλαγη που μπορειτε να κανετε ειναι αντι για αυτο το μειγμα σοκολατας-μπισκοτου μπορειτε να κανετε το μειγμα που φτιαχνουμε για τον κορμο!!!!Γινεται το ιδιο απολαυστικο...!!!!


Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου