Βάφλες γερμανικές

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγή για βάφλες γερμανικές


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΓλυκα
Δυσκολία συνταγηςΜέτριες

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
1⁄2φλιτζανιού βουτυρο
1φλιτζάνι ζαχαρη αχνη
8 κρόκους αυγών
7⁄8φλιτζανιού γάλα
2φλιτζάνια αλευρι
2κουτ. σούπας μπεικιν παουντερ
1⁄2κουτ. γλυκού αλάτι ξύσμα λεμονιού

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

  1. Χτυπάτε το βούτυρο μέχρι να γίνει κρέμα.
  2. Συνεχίζετε το χτύπημα καθώς προσθέτετε τη ζάχαρη.
  3. Κοσκινίζετε το αλεύρι με το αλάτι και τη μπέικιν πάουντερ και προσθέτετε στο μείγμα βουτύρου-ζάχαρης, σιγά - σιγά και εναλλάξ με το γάλα.
  4. Στο τέλος προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού. Ανακατώνετε και το μείγμα είναι έτοιμο για ψήσιμο.
  5. Ψήστε την κάθε βάφλα χωριστά μέχρι να ξεροψηθεί.


Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου