Ρολο με σπανακι και ταλιατελες

Εκτυπώσιμη μορφήΕκτυπώσιμη μορφή
0

Περιγραφή συνταγης

Συνταγη για ρολο με σπανακι και ταλιατελες


Περίληψη συνταγης

Κατηγορίες ΣυνταγηςΚυριως πιατο Ζυμαρικα Λαχανικα

Συστατικά συνταγης

Ποσ. Υλικά συνταγης
250γραμμάρια ταλιατελες
3 αυγά (ελαφρα χτυπημενα)
1πρέζα πιπέρι καγιέν
1φλυτζ. γιαούρτι (πληρες)
6κουτ. της σούπας μυρωδικά (φρεσκα, οπως ανηθο, θυμαρι, ριγανη, δεντρολιβανο, μαιντανο, ματζουρανα κ.α)
500γραμμάρια σπανάκι (κατεψυγμενο, ξεπαγωμενο και χοντροκομμενο)
125γραμμάρια γραβιέρα (τριμμενη)
90γραμμάρια κουκουναρόσπορους (καβουρδισμενους)

Οδηγίες παρασκευής συνταγης

Βραζουμε τις ταλιατελες σε μπολικο αλατισμενο νερο, συμφωνα με τις οδηγιες της συσκευασιας. Σουρωνουμε, ξεβγαζουμε με νερο, στραγγιζουμε καλα και τοποθετουμε κατα μερος. Σε ενα μεγαλο μπολ ριχνουμε τα αυγα, το πιπερι καγιεν, το γιαουρτι, τα αρωματικα, το σπανακι, τη γραβιερα και τους κουκουναροσπορους και ανακατευουμε καλα. Προσθετουμε τις ταλιατελες και ανακατευουμε ξανα. Αδειαζουμε το μειγμα σε μια μακροστενη φορμα για κεικ, ελαφρα βουτυρωμενη και ψηνουμε για 40 λεπτα στους 180 βαθμους, μεχρι το μειγμα να σταθεροποιηθει. Αφηνουμε το ρολο να κρυωσει λιγο για 5 λεπτα, ξεφορμαρουμε και σερβιρουμε.



Αναζήτηση Google

Είσοδος

Connect
Συνδεθείτε με το Facebook

Ενημερώσεις συνταγων

Ενημερωθείτε για τις τελευταίες συνταγες

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου